I min tur rundt i blogland, har jeg set en mange forskellige variationer på saltede mandler. Weekenden står i arbejdets tegn og dette er en god snack at have liggende i tasken
Bring salt og vand i kog i en gryde og tilsæt mandlerne. Jeg har en del gange omtalt saltede mandler som er en af de snacks vi spiser mest af herhjemme for tiden
en bund lavet hovedsageligt at ristede hasselnødder, kokos ogtørrede figner. Inspirationen kommer herfra og herfra, og jeg lavede den sidst til en julefrokost sidste weekend, hvor flere øjeblikkeligt ønskede opskriften
De smagte så godt, men efter en håndfuld fik jeg lyst til at løbe op og ned af alle husets vægge. ca 100 gr majs korn, du kan også bruge en pose micropop. Tag en nu gryde hvori du koger smør, farin, lys sirup og salt, lad det koge i ca 5 min til det begynder at tykne. Kom vanille og bagepulver i blandingen og vend derefter de poppede korn i karamelen, når popcornene er vendt godt i blandingen, så vend popcornene ud på en bageplade med bagepapir, kom popcornene i en forvarmet ovn 180 grader i ca fem minutter, lad dem derefter køle, så skulle de være sprøde, afkølede og klar til at spise
Har du nogensinde smagt tørret mango. Jeg er ret vild med det og havde aldrig før tænkt på, at man da sagtens selv kan lave det – og oven i købet på en sundere og billigere måde, win win
), god mad, familiehygge og julegodter. Hvis du ikke har kastet dig ud i at lave saltede mandler selv (eller været så heldig at smage andres hjemmelavede) må du virkelig unde dig selv at prøve dem
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.