Nu starter projekt ‘TømFryseren’. De bær, der er til overs fra sidste år – dem, jeg har gået og sådan lidt dumnærigt sparet på – sådan lidt ’til hvis’, skal nu bruges
Det er alt andet end sæson for suppe her, men med en kold lejlighed selv i varmen kan vi godt forsvare at følge vores gamle efterårs/vintertraditioner, og suppe er klart en af dem
I dag fortsætter vi med opskrifter på det lækre smørrebrød, jeg serverede i påsken. Dagens smørrebrødsopskrift er roastbeef, og det er et traditionelt stykke smørrebrød i den forstand, at toppingen er ristede løg, peberrod og surt
Over sommeren, hvor kartoflerne er ekstra lækre, er det oplagt at lave kartoffelsalat. Jeg kan ikke li’ den oprindelige mayo-agtige kartoffelsalat, men kolde kartofler med pesto, vinaigrette eller andet
Det er dog begrænset, hvor mange dage i træk man gider spise det samme, så derfor valgte jeg en af dagene at lave lækkert smørrebrød af noget af flæskestegen
Kokos suppe med kylling½ l. Kyllingefond4 kafir lime blade1 stilk lemongræs fintsnittet12 tynde skiver galanga rod600 g kyllingefilet i tynde skiver1 Kokosmælk på dåse2 spsk
Smørrebrød har høj status herhjemme. Her er et par klassikere. fiskefrikadelle med hjemmerørt remouladeægge-tomatmad med lidt mayonnaiseoksespegepølse med henholdsvis rå løg, ristede løg og med hjemmerørt remouladeKun fantasien sætter grænser - gør lidt ekstra ud af det, og en lækker kold aftensmad er i sigte
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.