Jeg har samlet en rækker søde, men sukkerfri alternativer som jeg har lavet igennem min blogtid – værsgo at ta’opskriften eller bliv inspireret til din egen kreative dessert
december med en masse lækre og sunde nye opskrifter, både til den søde tand og til aftensmaden. & min blog har stået stille i en lille måneds tid, da jeg er i gang med et mindre projekt på bloggen
Vi kommer ikke udenom de sødesagermed en teenager i huset. Jeg er vild med alle afskygninger af salater, og supplere så med forskel-lige varianter af kød
Når nu du står tilbage med rester af både brunkager og risalamande efter juleaften. Da jeg også havde bagt brunkager har jeg lavet bunden af brunkager og så har lavet en hindbær topping og toppet med pistacienødder
- med max power og et strejf af æble og kanelJa for med disse flade powerkager, er det pludselig ikke ligeså forbudt og besværligt at spise pandekager til morgenmaden, for disse tager ingen tid at lave og er samtidig sunde
Kombinationen mellem det sprøde, søde og salte er så lækkert, og det smager dejligt forbudt. Når jeg spiser ofte, hjælper det mig med, at mindske min "sukker-craving"
Kom rosinmassen sammen med mandlerne og bland til en sammenhængende masse. Tryk bunden ud i en firkant på en bageplade med bagepapir, og kom den herefter i køleskabet
De er fyldt med masser af krydret smag fra blandt andet krydderurter, krydderier og hvidløg. Spis dem som de er, eller i et pitabrød med tzatziki og salat
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.