Syltetid – Paradisæbler på flere måder Jeg ved godt at vi i skrivende stund er langt forbi de dage hvor syltning skulle foretages. Jeg tillader mig dog alligevel at poste et “syltning” indlæg da jeg sådan fortryder at jeg ikke fik det postet tilbage i Oktober Smukke Fund
Syltede rødbeder Det er sensommer og syltetid. Jeg nyder at høste af havens og naturens skattekammer og lige så meget at sylte, lave saft og marmelade Betina Wessberg
Jule Rodbeder Det jule tid og samtidig syltetid. Rodfrugterne er kommet op af jorden og rodbederne skal syltes så vi kan få surt til julefrokostens grisefest Anders Madunivers
Torvedage på Ingerslevs Boulevard i Århus Det er syltetid. Som nyflytter i Århus er det glædeligt at opdage, at ting, som man før har været fan af på Djævleøen, også eksisterer herovre HomeMadeHeaven
Høsttid er syltetid - hvor svært kan det være. Lige nu bugner min have og mit drivhus af agurker, chilier, tomater, krydderurter, rødbeder, løg, bønner og alt det andet Mad og have
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.