Lad nødderne køle af på en bageplade. 500 g nødder (jeg har brugt hasselnødder, pistacies, valnødder og pekannødder)1 spsk olie1-2 spsk krydderier (jeg brugte chili, karry, paprika og rosmarin)Rist nødderne i 1 min på panden ved middelvarme
Disse nødder og kerner laver jeg tit til en salat. Varm nødder og kerner forsigtig op på en pande. Slut af med dadelpure eller honning, det får krydderierne til at klister fast på nødderne
Jeg vil dog skære lidt ned på nødder og måske gange karamelsaucen dobbelt op. ) Jeg brugte halvt mandler og halvt hasselnødder, men man kan sagtens nøjes med den ene slags
Nødderne er blevet hvidlige af salt og er klar til at komme i ovnen. Tilsæt nødderne og lad dem koge ved middel varme, indtil vandet er helt kogt væk, og nødderne (kan bedst ses på mandlernes skal) har fået en lys hinde
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.