Husk du kan følge med på Bloglovin eller Instagram. Opskriften er til to ½ L glas. Har for første gang vovet mig ud i, at lave syltede grønne tomater og efter min egen mening, vil jeg kalde det en succes
Halver tomaterne og hæld dem i en gryde med de øvrige ingredienser. flammkuchen, kartofler med krydderkvark og måske et lille oste- eller pølsefad og så selvfølgelig deres egen vin
Fordel tomaterne på en bageplade med skæresiden opad. Først bagte jeg osteboller og kernebrød, og senere blev der syltet og preppet til den helt store medalje
Mulighederne er mange, og tilmed uendelige hvis du altså er til syltede rødløg. De smager simpelthen så lækkert, og jeg kan næsten ikke vente med at afprøve dem i en sandwich, som menuen vist står på her til aften, hvor varmen dræner enhver for energi og lysten til at stå længe i køkkenet
Første gang jeg stiftede bekendtskab medsyltede rødløg var på Den Rustikke i Aarhus. De kan pifte enhver sandwich, salat eller middag op med deres lækre farve og fine smag - og så er de tilmed fantastisk simple at lave
Asierne kommes i en beholder og overhældes med saltlagen, heri skal de trække ca. I sensommeren sidste år syltede jeg asier for første gang, de er så gode
Her fik vi serveret en lækker salat, med noget lækkert rødt, der viste sig at være syltede rødløg. Første gang jeg stiftede bekendtskab med disse farvestrålende, søde og alligevel syrlige herligheder, var sidste år, da vi var ude og spise i Århus
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.