Syltedeagurker kan holde sig rigtig længe - bare der ikke kommerbakterier i. Syltedeagurker skal der altid være i køleskabet, og patentglasseter helt tomt
De syltedeagurkerer lynhurtige at lave og er også uden sukker. Jeg skrev “sundhedsoptimeretfrikadelleburger” på listen overopskrifter jeg vil udvikle… Og så udspillede den yderst uheldige frikadelle-sag sig i Randers kort tid efter
Klik for at sende som e-mail til en ven(Åbner i et nyt vindue)Click to share on Facebook(Åbner i et nyt vindue)Klik for at dele på Google+(Åbner i et nyt vindue)Klik for at dele på Twitter(Åbner i et nyt vindue)Click to share on Pinterest(Åbner i et nyt vindue)
- et lækkert tilbehørSom kan give et uimodståeligt og lækkert twist til rigtig mange ting - eksempelvis i din sandwich, som tilbehør til dit kød, din ost eller som ekstra spice i en pastasalat
Det er nemt at lave syltede rødløg, og de smager så pragtfuldt. De kan holde sig i evigheder i køleskabet, så liggerder et par rødløg i grøntsagskurven du ikke kan få brugt, så er det oplagt at sylte dem
Ja, det er måske lidt tidligt på sæsonen at snakke om syltning, men jeg tagerglæderne på forskud. At sylte er en glimrende måde at gemme sine grøntsager til senere brug
I sensommeren sidste år syltede jeg asier for første gang, de er så gode. et halvt glas tilbage fordi vi har sparet på dem, men næste år skal der helt sikkert syltes flere
Kog sukker, eddike, peberkor og laurbærblad op og hæld det over løgene i sylteglasset. Jeg har hørt fra flere sige at syltede løg smagte fantastisk og perfekt at bruge som tilbehør i salater, burger med hjemmelavet burgerboller mm
Løgskiverne kommes i forrådsglassetoverhældes med eddiken, når det lige er kølet lidt af sættes det i køleskabet, hvor de helst skal stå et par dage inden de er klar
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.