Tommi havde taget hakket oksekød op (of course) og så var det op til mig at finde på aftensmad. Jeg fandt på mine egne opskrifter og jeg er helt vild med spidskommen i mexicanske retter så det kom både i guacamolen og kødet
SofieW15. nov. 2012 kl. 19. 31Hej Ulla. Det ser supergodt ud. Dejligt med indlæg, selvom jeg ikke har kommenteret så meget, så er jeg vist blevet helt afhængig af din inspirerende og energigivende blog
- er der rigeligt af herhjemmeFor hvis du lige tager et kig på denne omgang billedespam fra dagen herhjemme indtil nu, så tror jeg snildt du vil kunne fornemme, at stemningen er helt i top, og at vi tror på vores danske drenge igen idag
smør til stemning. Nedenfor deler jeg opskriften på en lækker klassisk pandekagedej. Herudover er den på dl mål, så den er nem at lave på fx ferien, hvor du ikke lige har en køkkenvægt med dig
Dernæst skal det være en sprød skræl så man ikke sidder og tygger og tygger og tygger på en sej skræl, som man til sidst er nødt til at spytte ud og lægge på kanten af tallerkenen eller – den mere høflige – sluger hel
Jeg vil forsøge at indfange mine mange indtryk af stedet, stemningen, og især maden. Når man har spist på verdens bedste restaurant, bør man da dele ud af oplevelsen, ikk
Server basmatiris til og nyd lidt østerlandsk stemning hjemme hos dig selv. Det er en nem og meget velsmagende ret, som på fin vis kombinerer det søde med det syrlige i en god balance
Med denne opskrift møder nordisk fisk den sydlandskestemning. Dertil er rødtunge ernæringsmæssigt en rigtig god fisk, som er fedtfattig, rig på protein og indeholder blandt andet mineralet selen
Det smager virkelig godt og er perfekt både til morgenmaden med et æg ovenpå, madpakken med avocado eller min laksemousse (som kommer imorgen) ovenpå, eller til aften med noget helt tredje
Det bidrager jo kun positivt til stemningen. Det er ikke fordi snobrød er en kulinarisk oplevelse – okay det smager fint, men ligefrem at kalde det gourmetmad, det ville være en overdrivelse – næ, nej, det er traditionen med måden at lave det på
Jeg har forsøgt at skabe en stemningpå tallerken. Brussels sprouts puree (på engelsk) synes jeg lyder sjovt, og minder mig om den dejlige tid på sygeplejerskestudiet med nogle søde studiekammerater
Jeg kom kun i tanker om den, fordi der var et nærmest tomt køleskab – butikkerne var lukkede og der var udpræget stemning af sult… What to do… med lidt æg, revet ost og en pose forsne grøntsager
Så nyd de flotte stemninger og farver, der er indfanget under den italienske himmel. Jeg har i samarbejde med én af Sveriges bedste kokke, Stefano Catenacci, udvalgt nogle af opskrifterne fra hans kogebog “Stefanos Italia – den stora italienska kokboken med fotografier af Joel Wåreu”, som jeg deler med jer her på bloggen
Dagene er blevet brugt til venindehygge, en tur over grænsen og selvfølgelig i sommerhuset. Trods blæsten fandt vi god læ på terrassen og blev varmet af solen, dejligt
Denne suppe er simpelthen det perfekte eksempel på dét, og jeg kan ikke få armene ned over den. På billedet har jeg tilføjet en lille klat græsk yoghurt samt nogle ristede pinjekerner og mynte
Når man vågner sådan en søndag morgen, og allerede inden gardinet er trukket fra, kan se på lyset, at der er kommet sne – så får man bare lyst til at blive liggende- bare lidt
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.