O. g. s. å. a. d. e. k. l. n. r. 2. 0. 1. 4. m. t. o. i. j. u. v. æ. B. Å. f. ø. ,. b. y. M. h. p. D. -. c. H. S. F. W. J. (. L. I. ). G. C. 5. 3. V. P. T. K. E. w. q. '
Denne her salat blev egentlig inspireret fra rester i køleskabet, men det gjorden den ikke mindre skøn med de dejlige nye friske grønne asparges samt feta- og fetakombinationen, som smager supergodt
Brug eksempelvis den rødechilipasta i din peanutsauce, som vist her. Det er meget nemmere og kræver langt færre specialvarer at lave sin egen chilipasta, end du sikkert har gået og troet
N. u. h. v. o. r. d. e. t. g. s. m. j. f. b. i. …. å. ”. l. n. a. M. k. y. ,. ø. p. H. L. C. F. æ. S. D. –. c. z. R. -. (. 5. ). 3. 7. 1. 6. 0. Æ. J. B. 4. G. q
Server medbrød eller ris og evt creme fraiche/græsk yoghurtog frisk persille til toppen. Kom også oregano, chiliflager, paprika, spidskommen ogrødvin op til kødet
D. e. t. r. g. o. d. i. n. m. l. s. æ. k. a. -. h. y. å. b. ø. p. ,. c. u. f. ). 4. 1. 2. 5. q. ½. v. /. . 3. j. 0. S. P. T. H. C. w. K. 7. I. R. ñ. V. L. s g
Tilsæt kidneybønnerog flåede tomater, lad det simre sammen en halv times tid ved lav varme. Varm olivenolie i gryden, tilsæt hakket rødløg, hakket hvidløg og oksefarsen og lad det brune grundigt, sku lidt ned for varmen og tilsæt finthakket ingefær og grovhakket persille, sammen med urtesalt, friskkværnet peber og de knuste Birds eye chili
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.