Kom vand og vermouth i en gryde og varm det op sammen med citron, urterog laubærblade. Der er ikke noget værre end at spise muslinger med sand i, så gider man ikke gøre dem ordenligt rene, så skal man lade være at lave muslinger
S. å. e. r. d. g. a. n. i. p. k. …. f. t. ø. j. o. l. æ. w. M. m. I. s. y. u. ,. v. H. b. (. ). E. h. P. A. N. F. c. -. –. O. D. 1. 3. 0. ½. K. L. V. s g
Disse halve, fyldte og dobbeltbagte kartofler kunne også sagtens fyldes med rester, men jeg har denne gang kørt dem rimeligt simple med hytteost, frisk persille, forårsløg og krydret dem med en smule sennep, godt med salt og peber og drysset med cheddar på toppen, der smelter og bliver sprød i ovnen
Rør olivenolie ogkrydderurter i mosen og smagt godt til med salt og friskkværnet peber. Spis gerne en salat med hele korn til rodfrugtmosen, fx salat af perlebyg med majs og græskarkerner
Men så er det jo dejligt mednogleovnbagte frikadeller. Ej kæresten plejer faktisk at være vild nok med mine “alternative frikadeller” – men nogle gange, så skal det altså være som da man var barn
Hvis du har andre nødder eller krydderurter i dit køkken, kan du sikkert også sagtens bruge disse. Start med at skrubbe rodfrugterne og skær dem ud i passende stykker
Nogle gange sker der det, at jeg finder en opskrift i et blad eller en bog, som jeg synes ser rigtig god ud og får lyst til at lave med det samme - jeg mangler bare halvdelen af ingredienserne, men har en masse andet
V. i. k. ø. b. t. e. s. d. u. g. n. o. r. c. l. ,. f. j. v. a. m. p. æ. å. D. h. E. (. y. ). R. J. ". -. N. 2. 3. 1. /. 6. M. O. L. 4. C. ½. B. S. 0. H. F. 8. 9. Æ. K. P. I. z. ❤. w. G. ) g
S. i. d. e. n. v. k. o. m. h. j. f. r. a. s. ø. g. ,. t. å. p. D. u. æ. F. l. b. 5. I. y. V. U. (. 4. ). 8. 0. 2. c. 3. -. 1. %. /. C. H. B. R. 6. 7. è. n g
Meget sundt, lækkert og dejlig mættende ♥. I begyndelsen af ugen rengjorde jeg en masse gode grønsager som jeg skar ud i mindre stykker til en ovnbagt æggekage med masser af grønsager
Lad kålen dryppe godt af og læg den i et ovnfast fad med. Og så findes de også i flere farver. på panden i lidt olie – eller som i dagens ret, ovnbagt med topping
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.