I min barndom serverede min mor af og til svenskpølseret. Sammen med peberfrugter, oliven og parmesanost puster de nyt liv i den velkendte pølseret, som vi her i familien har omdøbt til spanskpølseret
Svenskpølseret fra Sverige – nej, svenskpølseret er pæredansk, og man ved ikke helt hvorfra navnet stammer – altså pølseret er jo nemt nok, det er jo en ret med pølser i, men hvor Sverige kommer ind i billedet, det er ikke rigtig til at sige med sikkerhed
Søndag aften fik vi SvenskPølseret. Røde pølser har vi nærmest altid i fryseren, og således blev søndagsmiddagen en omgang pølse og kartofler serveret på svensk maner
Skrev jo i går hvordan retten stod og simrede og at jeg kun ventede på at kæresten kom hjem så vi rigtig kunne smovse, og netop som jeg havde sluttet mit indlæg trådte han ind af døren, så det var jo smukt timet
Jeg kom kun i tanker om den, fordi der var et nærmest tomt køleskab – butikkerne var lukkede og der var udpræget stemning af sult… What to do… med lidt æg, revet ost og en pose forsne grøntsager
Jeg har leget lidt med hans opskrift på spanske æg, og her kommer min version. Paleo Jeg har leget lidt med hans opskrift på spanske æg, og her kommer min version
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.