J. e. g. r. i. k. t. o. d. l. a. f. å. s. v. p. m. n. -. j. b. D. h. æ. I. u. M. ø. ,. T. ). y. S. ". (. E. K. N. 6. á. 5. 0. B. 3. L. 1. 8. F. H. 4. Y. G. O. w. Ø. R. é. ) g
Først lavede vi en lille portion champagne mousse (det er nok tættere på en fromage), kom det i den inderste del af kagen, lod det sætte sig, og derefter lavede vi en lille portion chokolade mousse (igen, nok mere fromage) og kom dette ovenpå champagne moussen
Forberedelsestid. I korte træk kan det beskrives som asiens svarpå en god gammeldags wienerschnitzel. Jeg brugte i stedet tiden på blot at nyde aftenen
Skindet skrabes fri for det værste fedt på bagsiden. Læg skindet mellem to stykker bagepapir på en bageplade og stil fx en anden bageplade ovenpå, så skindene ikke kan trække sig sammen under tilberedning
Krydr med salt og peber og steg færdig på en varm pande i olie. Alle smider vel for gamle grøntsager ud, men hvis man overvejer nogle grundelementer i en uges madplan, kan man undgå en masse fråds
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.