L. A. N. G. T. I. D. S. E. C. U. O. H. V. e. l. v. a. r. b. j. d. s. t. i. n. k. o. m. g. æ. ,. p. å. u. ø. y. f. (. 4. ). K. c. 1. 2. M. R. h. 3. ½. x. 6. /. B. Ø. 8. 0. F. 5. Å. J
Brun kødet i olien med lidt salt og peber. Tilsæt løg og hvidløg og svits videre et par minutter. Tilsæt gulerødder, bladselleri, chili og champignon sammen med paprika og cayennepeber og svits nogle minutter igen
Jeg har længe været lidt træt af at vi ikke kunne påmontere et rotisserie på vores grill, for jeg ville jo gerne kunne lave porchetta og andre ting ala det på grillen og ikke kun i ovnen
Svinekæber er blevet IN og er nu mere almindelige at støde på i supermarkedets kølediske. Min mand kom hjem med en pakke for noget tid siden – han var vist ikke helt klar over, hvor længe, de skal tilberedes – men så var det jo med at finde ud af, hvad man med stiller op med sådan en gang kæber
Dette indlæg blev udgivet i Opskrifter, Vildt og tagget Opskrifter, rådyr, Rådyrbov, simremad. Det er sjældent tilfældigt, at noget bliver en klassiker
Ikke alene fordi smagene forener sig og kommer til at gå op i en højere enhed, eller fordi kødet bliver så mørt, at du kan tygge det uden gebis, med i høj grad også fordi, duften spreder sig i hele huset, og det giver altså bare ekstra appetit
Svineskank er rigtig lækker simremadog så er det faktisk billigt, men det er jo bare en ekstra lille bonus Den blev serveret sammen med kartoffelmos og ovnstegte rodfrugter
Jeg forsætter i det mexicanske hjørne og slutter dagen af med en omgang simremad. Start med at brune kødet godt, når kødet er brunet kommes løg og hvidløg i og bruner med
Ægte simremad, som passer helt perfekt til det efterårs- og vintervejr vi er gået i møde. SKØN OG KRYDRET MARROKANSK TAGINE MED OKSEKØD – TILBEREDT I STEGESO
Og egentlig, så smagte aftenes cassoulet ganske fint på terrassen i solen. Aftenens franske simremad. Pølsen i retten er i øvrigt resterne af salsiccia’en fra den anden dag – opskriften finder du et andet sted her på bloggen
Og hvis der ikke er simremad på menuen, så er der altid ovnretter. Vinter, kulde og sne. Alle dele kalder på lækker simremad, der mere eller mindre kan passe sig selv
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.