Smelt fedtstoffet i en gryde og brun kyllingelårene heri sammen med hakket løg og knust hvidløg. Spæd med lidt af bouillonen og lad kyllingestykkerne småstege ca
F. o. l. k. ,. d. e. r. f. ø. g. t. m. h. i. n. v. a. j. b. s. æ. u. å. y. R. G. B. I. p. K. c. '. ). N. C. V. ". D. 1. 0. T. M. E. 5. O. ½. -. 2. J. S. (. 8. ¼. 7. 3. Æ. L. H. A. 4. w. ) l
C. i. t. r. o. n. f. m. a. g. e. l. d. j. J. s. y. ,. k. ø. æ. v. å. h. u. D. p. b. A. c. O. G. I. /. 1. 0. -. 2. 5. 4. 3. z. w. ½. E. x. F. P. S. H. N. V. T. M
Den her lækre jordbærsmoothie med mandel og vanilje smager efter min mening af “dansk sommer”. I smagen minder den lidt om “jordbær med fløde”, og den minder mig om sol, fuglekvidder og duften af blomster og nyklippet græs
- er der rigeligt af herhjemmeFor hvis du lige tager et kig på denne omgang billedespam fra dagen herhjemme indtil nu, så tror jeg snildt du vil kunne fornemme, at stemningen er helt i top, og at vi tror på vores danske drenge igen idag
Konceptet med at inddrag flere og flere af vores egne nordiske ingredienser er jeg fuld tilhænger af, og det kan samtidig kun gå for langsomt med at få danske børn ind i køkkenerne og deltage i madlavningen også
Den her version kombinerer min basis take på den danske ret med græske kødboller, og er måske lidt for vild til oldefar, men er dog stadig frikadeller som han kender dem – ‘bare’ med et ekstra pift
Mange har haft problemer med at knække koden på den svenske opskrift og efter endnu en henvendelse i går, kontaktede jeg Minna og fik hendes tilladelse til at oversætte og udgive opskriften på dansk
Prøvede en ny opskrift på dansk rugrbrød med øl og surdej. Surdejs rugbrød med øl - 1 stort brødDag12,5 dl. lunkent vand1 dl knækkede rugkerner5 dl groft rugmelRør det hele sammen i en stor skål, dæk den med film og et viskestykke og lad den hæve til næste dag, ca. Prik derefter dejen med en strikkepind mindst 20 gange for at undgå lufthuller
Alle weekender i december er booket til familiebesøg og dansk julehygge med dertilhørende klassisk dansk julemad, som flæskesteg med sprød svær, andsteg og risalamande
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.