Afhængig af sæson kan du også være heldig at finde orange eller lilla blomkål, hvilket giver en smuk farve, bruger du farvet blomkål, kan du undlade gurkemeje
Mayonnaisen tynger slet ikke det friske, så det føles stadig som om at man spiser sushi. Det har jeg aldrig rigtig tudet købe, for hvad skulle jeg bruge det til og hvad skulle jeg gøre for at give det smag
Jeg har én gang forsøgt mig med en hjemmelavet tempuradej, men jeg synes ikke der var den store forskel på den og på den i pulverform som man køber i butikkerne
spinat, agurk og avocado samt en dip fx goma dressing, wasabi eller mayonnaise. Pres godt og form makien rund og fast, lad rullen ligge på samlingen så fugten fra risen får tangen til at klistre sammen
Jeg eksperimenterede også med en ‘inside-out’ – det er lidt sværere, da man skal betrække sin sushimåtte med husholdningsfilm og derefter først lægge risene på efterfulgt af en plade tang og til sidst ens fyld også skal den rulles
Jeg husker stadig første gang jeg købte sushi. Siden dengang har jeg været stor fan og både lavet det selv, i perioder haft det som en af retterne på mine madlavningshold og prøvesmagt det på diverse restauranter
Tangpladerne lægges ovenpå sushi måtten med den blanke side nedad. Jeg havde en masse ideer om hvad mine ruller skulle indeholde men det skulle være inside out ruller, da det er mine favoritter
Selv om jeg stadig vekk faller for fristelsen for å bestille sushi med ris og det hele, så er det flaks at det lar seg gjøre å lage sushi på lavkarbovis også
J. e. g. r. i. l. ø. b. t. a. f. d. c. m. o. v. æ. n. j. u. s. h. å. ,. S. k. M. G. p. R. y. B. O. w. (. ). 2. 4. D. H. N. ”. . P. -. 5. I. F. ´. E. A. a g
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.