Tænd ovnen og skru op på max varme. Tredje gang er lykkens gang, siger man, og derfor har jeg kredset ekstra meget om den sidste surdej, så jeg endelig kunne kaste mig ud i det dejlige surdejsbrød
Jeg startede med at lave en surdej fra bunden, som Meyer beskriver det i bogen, men jeg kunne ikke rigtig forlige mig med den der surdej, der skulle stå på mit køkkenbord og se uappetittelig ud, så den røg i vasken
Efter utallige opskrifter på samtlige retter, både aftensmad, desserter, brunch og mellemmåltider, må jeg konstatere at mit kærlighedsforhold til brød, bare er og bliver det stærkeste
Opskriften på vores surdejsbrød strækker sig over et døgn. Du kan se opskrift på surdej HER. Dette glutenfri surdejsbrød smager skønt og minder meget om rugbrød
For smør skal der til et godt surdejsbrød Måske jeg skulle gå på slankekur på et tidspunkt… Nå, det må blive en anden dag, for jeg har også masser kager i kø til at dele med jer
Det her er det perfekte surdejsbrød. Når man elsker at lave mad og elsker at bage, tror jeg at jagten på "det perfekte brød" bliver lidt af en naturlig mission
Jeg laver altid mine påslum og tømmer, hvad tømmes kan. Næste morgen lægger du nogle klatter dej på en bradepande og smider dem i ovnen – der er ingen undskyldninger
Opskriften er lidt påslump og cirka mål Og skal den ikke mætte så meget kan man undlade skyren. Det meste af dagen havde jeg nu tilbragt på mit kontor begravet i bøger om social inklusion
Jeg er ellers typen, der bager påslump, så det er ikke altid, at jeg kan give en opskrift videre. Bollerne er yderst egnet til weekend/eftermiddagshygge, hvis det er på programmet hos jer her i weekenden
Surdejsbrød er dejligt, men det kræver tid. De her boller er blevet min faste løsning på det problem. Læg dejen som uformede klatter på en bageplade (vær nænsom, så dejen ikke falder for meget sammen), og lad dem hæve lunt og tildækket i yderligere ca
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.