Sur/sød-kylling
Foodplanner
Foodplanner
  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 5 personer.
  • 2 tsk friskrevet ingefær
  • 1 rød chili, finthakket.
  • 2 fed hvidløg, finthakket
  • 6 stk kyllingebryst skåret i mundrette stykker
  • 6 spsk soya
  • 4 spsk riseddike
  • 1 bundt forårsløg, i skrå skiver
  • 4 gulerødder i små stave
  • 150 g friske sukkerærter, skåret på skrå
  • 1/4 frisk ananas i tern (eller dåse-udgaven, hvis det ikke er til at få en frisk)
  • 4 dl hønsebouillon
  • 3 spsk tomatkoncentrat
  • 2 spsk maizena
  • Salt
  • Peber
  • 3 spsk sød chilisauce
  • 3 spsk fiskesauce
  • 3 spsk smagsneutral olie
  • Ris
  • 5 dl jasminris
  • 7 1/2 dl vand

Instruktioner

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.