180 grader.
5. Varm resten af olien i en wok, steg løg og peberfrugt i ca. 1 min- Tilsæt sweet & sour sauce, rør rundt. Lige efter tilsættes kylling og bønnespirer, rør rundt og tag af varmen. 6. Bland de vame kogte ris med den friske spinat og rør rundt, sæt låg på.
Hvis du ikke allerede havde gættet det, så lad mig starte med at sige, at dette ikke er en juleret (dem tænker jeg, at I ser ret mange af i øjeblikket)
Jeg laver af og til en hel kylling, da kylling tilberedt på den måde smager virkelig godt. Det ser ikke ud af meget, men er virkelig lækkert og meget nemt
Når vannet koker tilsetter du risen, rør rundt med en gaffel, skru av platen og ha på lokk. En enkel, rask og nydelig gryterett medkylling, ris og deilig cajun krydder
Når du har lavet den et par gange får du hurtigt en fornemmelse af hvordan du kan tilpasse den. Desværre så gør det også at jeg har store mængder sønderkogte kyllinger
Hvis du bruger friskspinat skyld det da grundigt. Den friske kommes blot i og røres rundt. Efter en tur ved tandlægen sent i går eftermiddags, blev aftensmaden i går lige hvad fryseren bød på og det der kunne laves hurtigst
risene ser stegte ud, laver du en fordybning i midten af panden og slår ægget. stegte nudler er nogle af favoritten hos os, fordi det er så hurtigt at lave og
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.