Kartoffel-porre suppe – Tidligere – i de ”gode, gamle dage” – var supper kogt på ben eller kød. Således fik man klare supper med grøntsager – og måske kød – i, oksekødssuppe, hønsekødssuppe og lignende
Der kan altid kommes mere vand i hvis supper er for tyk. Ingredienser til en portion til 4 personer. 1 hokkaido græskar, befriet for kerner, skåret i tern med skrællen
P. å. v. o. r. e. s. f. a. i. t. p. d. ,. R. u. n. O. k. H. m. C. h. l. æ. g. D. c. ø. y. j. N. b. S. M. ). J. I. 2. 0. (. x. -. 3. ½. K. G. 5. 1. /. 4. 7. ü. L. B. V. T. 9. z. 6. Z. 8. +. E. F. w. '. "
O. g. s. å. a. d. e. k. l. n. r. 2. 0. 1. 4. m. t. o. i. j. u. v. æ. B. Å. f. ø. ,. b. y. M. h. p. D. -. c. H. S. F. W. J. (. L. I. ). G. C. 5. 3. V. P. T. K. E. w. q. '
Kom løg, hvidløg og olie i en gryde og sauter ved middel varme til løgene er bløde og klare. Kom derefter kartoffeltern, grøntsagsbouillion, lidt salt og timian i gryden
J. e. g. f. å. r. i. k. l. a. v. t. m. n. d. o. ,. s. æ. p. u. b. ø. y. P. h. M. j. c. B. O. S. 5. -. N. ). D. K. (. 3. 4. 7. 0. 1. +. ½. 2. T. E. G. H. R. /. V. I. A. C. F. U. L. z. ) g
"En gang imellem må man gerne gøre det lidt nemt for sig selv. ". Jeg satser på, at den her opskrift bliver god, for det er simpelthen bare en idé, jeg har skabt i mit hoved uden nærmere eftertanke
Alt i mens der blev sat hæk, simrede den bedste af alle efterårssupper og som passede helt perfekt til en dag som i dag, hvor det var halvkoldt og regnende
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.