Ønsker man en tykkere suppe kan med fordel tilsætte et par dl fløde/creme fraiche/skyr efter man har blendet suppen, men det er normalt ikke nødvendigt
Start med at skære bacon i tynde strimler og rist dem sprøde i en stor gryde, når baconen er sprød tages den op og lægges til side, behold fedtet i gryden
Derfor fandt jeg det på sin plads at 'relancere' denne skønne opskrift (med nye billeder), på en dag hvor regnen trommer på ruderne og man mest af alt bare har lyst til at krybe under dynen med en god varm suppeog film
Min søn udbenede en kylling igår og istedet for at smide skrogog skind ud valgte vi igår at koge det med løg og et par gulerødder til en bouillon så vi havde til at lave suppe idag
Derfor fandt jeg det på sin plads at 'relancere' denne skønne opskrift (med nye billeder), på en dag hvor regnen trommer på ruderne og man mest af alt bare har lyst til at krybe under dynen med en god varm suppeog film
Smelt smørret sammen med hvidløg og bacon/skinke. Tilsæt vandet ogkartoflerne. Lad suppenkoge i ca. Tilsæt porrerneog steg dem indtil de er gennemsigtige og vandet er kogt fra
Men i dag får I opskriften på en dejlig vinterret med gode vintergrønsager som porrerogkartofler. Denne uge har været en travl uge med ikke mindre end tre bogcaféer, som min kollega og jeg afholdte på tre forskellige biblioteker
Lad den blive godt sort på den ene side, så vender du den, lader den blive sort på den anden og så fremdeles til du står med en helt sort porre, som er sprød udenpå men helt lækker og blød indeni
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.