Snit alle grønsager og kom dem i en gryden svits det med spidskommen og hvidløg. Kom linserne i og rør rundt , derefter kom linserne i og hæld vandet over
Server med forårsløg og brød. - Piskefløde til at runde smagen af med. Det gode ved denne suppe er at man hurtig mæt og mæthedsfornemmelsen holder lang tid, fordi linserne giver en god fylde
Tilsæt de sorte bønner, appelsinsaft, boullion, sukker,. Smag suppen til med salt og citronsaft. Hæld kogende vand ved suppen, så det dækker grøntsager og
Smag suppen til med salt og peber og evt mere af den røde karry pasta. Efterår og vinter er suppetid for mig – jeg synes det er noget af det skønneste med sådan en skål dejlig varm suppe en kold dag
I mens linsernekoger i suppen, steges kyllingen med olie, og det resterende krydderiblandning. Suppen er meget mættende, og der er ikke mange spor af sommer over den, men skidt være med det, for den smager fantastisk, og samtidig billig og let at lave
Server med forårsløg og et stykke godt brød. Det syntes jeg ofte er problemet medsupper, at man bliver hurtig mæt, men det holder kun i kort tid – det er ikke et problem her
siden købte jeg et kilo sorte bønner, som efterfølgende blot har ligget og kukkeluret i skabet. ) og når suppen er tilpas hæld da resten af juicen i sammen med eddiken
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.