The post Nemmeog velsmagende madpandekager // Glutenfri opskrift appeared first on by. Super nem, hurtig og velsmagende opskrift på glutenfri madpandekager, som både kan serveres varme a la mexi style eller kolde, som jeg viser her
Melet tilsættes lidt efter lidt imens der røres, vurder om dejen lige akkurat kan holde formen som boller, og tilsæt ikke mere end absolut nødvendigt, så bliver bollerne tunge (gem lidt af melet til at drysse bordet med) og ælt i en røremaskine eller med hænderne i ca
Super hurtige og dejligt. Mos bananer og havregryn i. Tilsæt vaniljepulver og eventuelle tilsætninger. 2 ½ dl glutenfri havregryn. stykke bagepapir på en bageplade og bag i ovnen ved 180 grader i 15 minutter
Havregryn indeholder ikke gluten, men markerne står nogle gange op ad hvedemarker, derfor kan man købe glutenfri havregryn, som ikke har været i nærheden af hvede
I en blender, blendes banan med plantemælk og olie. Server med frisk frugt og mælkefri is. —- Indlægget kan indeholde affiliate links, hvilket vil sige, at hvis du køber nogle af de varer jeg linker til, får jeg et mindre beløb af virksomheden bag
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.