Grovboller med fibre og surdej. chia frø, hørfrø, hampfrø, knækkede havrekerner og majsflager. Med denne her opskrift for du nogle rigtig gode sunde grove fiberboller som både er godt til morgenbordet, men også som tilbehør til mad eller som sandwichbrød
valgfri frø (jeg brugte chiafrø, afskallede hampfrø, hørfrø og sesamfrø). Proteinrig kold grød med vanilje og bærsymfoni – sund morgenmad som tager nul sekunder fra din tid om morgenen, men giver dig alt hvad du skal bruge for en perfekt start på dagen
Jeg er enig med Bo Bech og gør præcis det samme (jeg har også gjort det i denne opskrift, da jeg ikke havde flere hampfrø, som i den oprindelige), men jeg må også sige, at jeg oplever rigtig mange for hvem denne ”bytte ud” er en kæmpe udfordring og det kræver altså en forståelse for, hvad der har sødme og nogenlunde samme konsistent og denne forståelse kommer kun af én ting – erfaring og lysten til at tude begå fejl og udforske
Nå, men nok snak – lad mig blive mere løsningsorienteret… Med den her proteinrige grød med chokolade og hasselnød får du både langsomt optagelige kulhydrater og fibre, som holder dig mæt og giver dig energi langt op af dagen, proteindepoterne bliver fyldt op, og vi får de så vigtige sunde essentielle fedtstoffer – alt i alt en perfekt start på dagen for dig og din krop uden at bruge et eneste sekund på morgenmaden om morgenen
Har der lige været et ”tomrum” i haven, ja så har jeg suppleret med frisk frugt. Du kan sagtens udvide opskriften og tilsætte hampfrø, hakkede nødder osv
Iiiih hvor har jeg glædet mig til at dele den her opskrift med jer. For dem af jer der købte spirulina pulver i forbindelse med “Elliots”-opskriften og tænkte “det må jeg da lige smage på”
Det her grove fiberbrød er et brød som jeg har valgt at lave i forlængelse af min opskrift på fiberboller, som er lavet med en fiber bageblanding hvori der indgår chia frø, hampfrø, hørfrø, havrekerner og majsflager
Jo renere et produkt med kakao er, jo bedre er det at spise. banan & hampfrø. Alle chokolader herunder er veganske (jeg er ej heller stødt på en chokolade, som er lavet med honning)
Brødet er dejligt knasende med masser af grove kerner i. Opskrift på et brød150g hakkede/malede mandler /cashewnødder (jeg bruger en lille elektrisk kaffemølle)150g græskarkerner100g hampfrø (proteinrige)100g sosikkekerner/sesam100g chiafrø (rig på omega-3)1dl olivenolie1-2tsk salt5 æg1/2 tsk kanel1/2 tsk lakridspulver Det hele blandes sammen. Dejen hældes i en rugbrødsform med bagepapir i , og bages en time ved 160 grader
Du kan selv komponere din granola opskrift, du kan fx skifte akaciehonningen ud med kokosolie, og nogle af nødderne kan du skifte ud med sesam- og hørfrø
Pynt medhampfrø, hakkede mandler eller noe annet godt. Det høye protein- og fiberinnholdet, samt bortfallet av gluten, gjør den herlig nytbar med god samvittighet
Risalamande med fuldkornsrisflager og kokosflødeskum. De her lækre snack-barer indholder sesamfrø, chiafrø og hampfrø – og derfor også en masse sunde fedtstoffer
Min for tiden er KAKAONIBS og Hampfrø. Spises med ske. 2 dl Soyamælk med Vanilje. Jeg forsøger endnu, at få Bladselleri til at smage godt… det er jo så sund og godt
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.