250 grader
og skru derefter ned til 200 g og bag i yderligere 5-10 min. afhængigt af, om du vil fryse eller spise med det samme. Brødet bliver faktisk allerbedst, når det bliver genvarmet efter frysning, da det får en god, sprød skorpe og dejlig saftig midte.
400 g.
hvedemel – ellers risikerer du, at brødet ikke hæver ordenligt og bliver for klægt og massivt.
450 g
hvedemel
100 g
grahamsmel
50 g
speltblanding (fås hos Urtekram) – skal lige i blød i varmt vand i 5 min. inden de tilsættes
Fantastisk nem brødopskrift, der ikke kræver æltning og kan varieres i det uendelige. Versionen på billedet her er med Tipo 00 (italiensk hvedemel), durummel og speltbageblanding (fra Urtekram)
De kan ikke ridses så dybt, som man gør med ikke-koldhævedeflutes, da dejen er meget blød. Jeg elsker friskbagte, sprøde flutes som tilbehør til god mad, men når jeg sædvanligvis bager lækre flutes, er det ofte noget, der tager tid
Lige som et italiensk flutes skal være og smage. Det kan virkelig godt betale sig at bage nogle lækre flutes selv til suppen eller bare som tilbehør til maden, det smager nemlig så vidunderligt
9 boller. 20 gr. gær. 4 dl vand. 350 gr. hvedemel. 85 gr. havregryn. 2 tsk. honning. 1 tsk. salt. Vand og gær kommes i en stor skål, og gæren røres ud i vandet
supernem vegansk ramen. 5. juli 2016. Tags. nuddelsupperamenvegansk ramen. Som du måske har lagt mærke til, popper det op med de såkaldte ramenbarer rundt omkring i København for tiden
Opskriften er baseret på grundopskriften fra mine Koldhævede grovboller - Resultatet er intet mindre end guddommeligt og egner sig perfekt til morgenbordet
E. f. t. e. r. j. g. b. l. v. h. o. s. k. i. n. c. p. m. d. H. a. U. x. ,. å. ø. O. u. S. -. J. w. 1. (. ). T. 4. æ. 6. 0. 2. D. y. 3. B. °. C. N. I. F. k g
Om aftenen. Vand og gær kommes i en stor skål og gæren røres ud i vandet. Tilsæt grahamsmel og ruggryn. Rør rundt med en grydeske, tilsæt 3 dl hvedemel og salt
Koldhævede boller – genialt, hvis man har inviteret gæster til brunch eller gerne vil spise nybagte boller til morgenmad i ny og næ uden at skulle alt for tidligt op og stå med dej på fingrene
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.