-. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. H. e. r. k. o. m. p. s. i. f. t. n. å. g. l. u. a. E. q. h. d. æ. ,. v. ". c. y. D. j. ø. b. A. O. '. (. ). I. 3. 1. 2. ½. 4. 0. +. 6. J. R. F. P. T. V. B. 7. 5. K
Opskriften på dette brød fandt jeg på , og tilrettede efter hvad jeg havde. - Aldrig før er det for mig lykkedes at lave et så dejligt glutenfrit brød, som smager så godt og har konsistens som almindeligt brød
- Tilsæt soyamælk til dejen har en flydende, men klistret konsistens. Endnu en "plus-ting" ved disse vafler er, at de endda stort set er fedtfattige, og dermed ikke specielt usunde (og så kan man vel godt komme lidt ekstra sødt ovenpå som kompensation)
Nogle bruger kogende vand, det har aldrig været en nødvendighed for mig. Jeg valgte dog, at også tilsætte en lille-bitte smule gurkemeje for at give glasuren en fin lys, gul farve
- Blandt vand i, til dejen har en tyk, flydende og "klistret" konsistens. Og jeg har da også luret lidt på et par opskrifter på almindelige blinis, inden jeg gav mig i kast med selv at stykke nogle ingredienser sammen til en opskrift på de glutenfrie
Med inspiration fra bogen "Glutenfri året rundt", lavede min mor denne fantastiske opskrift. Den smager virkelig godt og er vældig festlig - bestemt noget man kan være bekendt at servere for gæster
-))Pynt med hakkede pistacienødder, mørk chokolade og hindbær. { Blancmange med jordbær og græsk yoghurt }400 g frosne jordbær400 g græsk youghurt 10%20 g Stevia Hermesetas (4 tsk)4 tsk Agar Agar pulver - vegetabilsk husblas(eller 4 alm. Lav imens yoghurt massen på samme måde, dog uden at varme yoghurten, men kun de 2 tsk agar agar (eller 2 stk husblas, følg pakkeanvisningen for kolde retter). Så har du lækker let og sund dessert med kun 122 kcal per portion
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.