Årets første julekonfekt-knas er den berømte og berygtede eiskonfekt. Placer nu formene på et skærebræt eller lignende og hæld en lille smule chokolade i bunden af hver form (undtagen dem, hvor du vil have kokosmasse) og sæt på køl, til massen er stivnet
Det er helt normalt at der vil boble med smør langs kanten - det forsvinder når du tager dem ud. Jeg bruger min minihakker til min Bamix stavblender og så hakker jeg det af mange små omgange (ja det tager en del tid på den måde)
Andre krydderurter kan også anvendes - så selvfølgelig skal du ikke gå ud og købe dig dyr krydderurter, hvis du ikke har og aldrig kommer til at bruge dem, jeg har brugt
Bruger du køkkenmaskine skal du nu skifte over til din k-spade. Hæld de våde ingredienser over i de tørre og vend dejen forsigtigt sammen til alt det tørre er våd
Tilsæt kokos- eller mandelmælk og blend godt igennem. —- Indlægget kan indeholde affiliate links, hvilket vil sige, at hvis du køber nogle af de varer jeg linker til, får jeg et mindre beløb af virksomheden bag
Jeg fik straks hendes opskrift, så jeg selv kunne hoppe i køkkenet og prøve at lave en. Jeg havde aldrig hørt om en "Nutella stjerne" før i tirsdags, hvor en veninde smed et billede op af en på facebook
Den ser noget så imponerende ud, og jeg lover jer - den smager også himmelsk. Hvis du ikke er så meget til nutella (har hørt at sådanne mennesker findes - gisp
Denne proteinrig nutella er den første af mine nutella-varianter, som indeholder protinpulver. Ingen af disse har dog et højt indhold af protein, og efter jeg havde smagt Proteinella fra BodyLab, blev jeg egentlig lidt skuffet over, at de reklamere med, at den indeholder ægte belgisk chokolade, men da jeg henvendte mig til dem, for at høre om de havde lavet en fejl i deres ingrediensliste (ingen chokolade nævnt), skrev de tilbage at den kakao der er i, også bruges til at lave belgisk chokolade
Pigerne hjalp både med at bage kage og spise den - de er sådan nogle gode hjælper. Den resterende flormelis tilsættes lidt af gangen og creme røres indtil den er let og luftig
Flødes opvarmes til kogepunktet, tages af komfuret og chokoladen vendes i sammen med smør og salt. Jeg har dog lavet forskelligt tilbehør til brunchen og blandt andet lavet nutella med mørkt chokolade, fløde og ristede hasselnødder
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.