Her ses min morfar i gang med sit arbejde som rugbrødsbager på Hollandske Mølle i Helsingør. Så passer det med den hastighed vi spiser rugbrødmed, de når ikke at mugne
J. e. g. b. a. r. i. k. o. f. t. u. ø. d. s. å. h. j. ,. n. v. l. m. ). 1. S. 6. p. T. c. 3. I. 4. 5. 0. (. 7. 9. 2. 8. æ. y. K. L. -. /. F. G. D. H. R. B
Pynt med solsikkekerner lige før brødet sættes i ovnen. Kom rugkerner, hvedekerner, hørfrø, solsikkekerner og græskarkerner i en stor skål sammen med vandet og surdejen, og lad det stå i minimum 8 timer (sæt det evt. Surdej 400 g
Som du kan læse her, er jeg i gang med et surdejseksperiment. Krævede felter er markeret med * Navn *. Desuden giver kartoffelmelsblandingen i hvidlig skorpe, der dagligt får mine alarmklokker til at bimle og bamle – indtil jeg atter konstaterer, at det ikke er mug… Fremgangsmåden, jeg baserede mit rugbrød udfra, antyder i øvrigt at brødet bedst opbevares i køleskab
H. a. r. s. t. e. m. i. n. g. u. d. j. o. b. y. ø. l. v. -. p. å. é. D. k. æ. f. ,. I. J. K. h. c. S. 1. 2. 4. x. 3. F. N. (. ). R. 6. 0. 5. /. O. P. +. M. B. 7. r g
med gaffel. Rugbrødet tages ud af formen og afkøles. Afkøles i ca. Rugbrødet efterhæver tildækket i ca. For at holde på fugtigheden pakker jeg gerne rugbrødet ind i husholdningsfilm, mens det afkøler
Her fået I opskriften på et lækkert koldhævet brød lavet medøl, surdej og ølandshvede. Når ovnen er godt varm, foldes dejen til et brød med to metalspatler, læg herefter brødet på en bagespade, dejen skal være meget blød
Med denne banan smoothie får du stillet lysten til noget sødt på en sund måde. Start med at smide 2-3 bananer i fryseren. For at få banan smoothien til at se mere indbydende ud kan du pynte med lidt pulveriseret 70 % chokolade
-))Pynt med hakkede pistacienødder, mørk chokolade og hindbær. For disse er både meget kaloriefattige med kun 122 kcal pr. { Blancmange med jordbær og græsk yoghurt }400 g frosne jordbær400 g græsk youghurt 10%20 g Stevia Hermesetas (4 tsk)4 tsk Agar Agar pulver - vegetabilsk husblas(eller 4 alm. Jeg har brugt Mette Blomsterbergs lave dessert glas, som jeg har købt her Stil glassene straks skråt i køleskabet og lad dem afkøle i mindst 2 timer. Lav imens yoghurt massen på samme måde, dog uden at varme yoghurten, men kun de 2 tsk agar agar (eller 2 stk husblas, følg pakkeanvisningen for kolde retter). Stil på køl i yderligere 2 timer (ja, det kræver lidt tålmodighed. Så har du lækker let og sund dessert med kun 122 kcal per portion
Den kan laves både med og uden chokolade. Lad det stå og køle af. Hvis du vil lave kagen sukkerfri, så erstat vaniljesukker med ren vaniljepulver og brug chokolade sødet med sødestof, såsom stevia
Retten kan selvfølgelig laves med andre grøntsager som f. Kog nudlerne – følg anvisningen på pakken. Denne wokret indeholder nogle lækre sunde grøntsager og en nem marinade med bl
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.