Efter aftensmaden får jeg stort set altid lyst til noget usundt. Ofte forsøger jeg at snyde min sukkertrang ved at drikke en kop te, spise nogle blåbær eller at børste tænder, men andre gange giver jeg også mig selv lov til at hoppe ombord i noget snasket – og faktisk er der ret mange kalorier at sparer, hvis du vælger ‘det rigtige’ snask
- kom salt, peber og paprika på kødet og brun det af i på en stegepande sammen med kokosolien. - tilsæt til sidst cremefine og cocktailpølserne, og varm det godt igennem, smag til med salt og peber
Jeg kom i tanke om, jeg havde læst en opskrift på dadelkugler / Snickers kugler – som IKKE smagte af dadler, men af de lækre saltede peanuts, peanutbutter og det lækre mørke chokoladeovertræk
Til aften ville jeg lave pandekager, men lidt sundere en de almindelige - jeg havde ikke selv lyst til "kesoplatter" (med hytteost ) så overvejede noget fuldkornsmel af en art, men faldt så over en opskrift uden mel, men med havregryn
Min version er ret klassisk og bygger på at smage retten ordentlig til. En rigtig mormorklassiker som aldrig går af mode, den er ikke udnævnt som dansk nationalret, men kandiderer om noget til det
De smager pragfuldt og har en lidt brownie-agtigkonsistens (deraf navnet). De er ikke sprøde (så er i advaret), men de er runde, lækre og et langt sundere alternativ til den sprøde og sukkerfyldte cookie vi er vokset op med
Husk du kan gøre dit arbejde nemmere, ved at komme lidt kakaosmør i chokoladen, så den bliver lidt mere flydende, og dermed lettere at fordele på din frosne is
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.