Med dette billede af mit bidrag til Nytårsaften - Kransekagetoppen efter Mette Blomsterbergs opskrift - vil jeg gerne ønske alle jer mine kære læser et rigtig godt nytår - vi ses i 2013
Vi har efterhånden lavet disse dadelkugler en del gange, og de er bare gode. En god snack til at få stillet sukkertrængen,og så er de proppet med gode sager
Lige lidt sent, men hvorfor ikke spise varme hveder på andre tidspunkter end St. Bededag. Jeg elsker varme hveder, men ved også jeg indimellem er nød til at tænke lidt på min sundhed
Her er et billede af den nytårsfrokost som jeg lavede til mig og mine forælde i går. 2012 var året hvor jeg blev veganer, og året hvor jeg lavede denne madblog
K. æ. r. e. B. l. o. g. v. n. D. t. h. a. s. b. d. å. J. k. i. f. j. 1. A. u. ,. m. E. L. S. Ø. T. R. (. G. ). y. p. V. 2. F. /. N. P. c. ø. M. 4. &. é. 0. I. O. Y. Å. U. d l
En meget sundere måde at spise brød på - og et godt alternativ til din. Sødlige sunde dessertbrød. version af disse brød i form at mine sunde burgere med grøntsagsboller
Så landede vi i 2013. Vi havde en stille aften bare os tre. God mad, hygge og ikke mindst en dejlig 1. januar uden tømmermænd og sorte render under øjnene
Jeg vil bruge denne lille nytårshilsen til fremhæve nogle af de madmæssige ting, der skete i 2012. Så er december overstået med masser af hygge og god mad
Så er der ikke lang tid til vi træder/hopper ind i det nye år 2013. I den forbindelse skulle der da lige laves lidt Kransekagekonfekt og jeg valgte at bruge Camillas opskrift
-)Nytårs menuen i år var på sammenskudsbasis, så det er ikke alle retterne jeg selv har lavet. Jeg ønsker alle der kommer forbi siden her et godt nytår, med ønske om et dejligt kommende år
Nytårsmenuen. Jeg fik derfor sammensat min egen LCHF-venlige nytårsmenu. Så kom jeg også vel ind i det nye år - 2 dages arbejde skulle lige overstås, inden jeg synes der var overskud til et indlæg igen
Nytårsaften var en rigtig dejlig og hyggelig aften, som blev tilbragt sammen med et vennepar. Æblegrød med resterne af den gode vanilleis fra nytårsaften, skønt at vores gæster sådan efterlader de gode sager
Her er min nytårsmenu til 2 personer. Første nytår i blogosfæren måtte fejres på behørig vis. _____Første forretKammusling med glaskål og ærterAnden forretLøgconsommé med røget helleflynder, blødkogt æg og fritterede løgringeMellemretChampagnegranitéFørste hovedretJomfruhummer og fritteret torsk med champagnesauce og ræddikesalatAnden hovedretGammeldags oksesteg med katoffelterrine og selleripuré med ramsløgDessertPistaciecreme med pistaciekaramel og vanilleis_____Kammusling med glaskål og ærter4 kammuslinger1/2 glaskålÆrterÆrtemayonaiseOlivenolieDildFrys kammulingerne (eller køb dem frosne) og snit de frosne muslinger i tynde skiver på mandolinjern
- med max power og et strejf af æble og kanelJa for med disse flade powerkager, er det pludselig ikke ligeså forbudt og besværligt at spise pandekager til morgenmaden, for disse tager ingen tid at lave og er samtidig sunde
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.