D. e. t. v. a. r. n. y. å. s. d. i. 2. 0. 1. 3. ). o. k. l. c. 9. p. u. ø. b. m. ,. æ. g. f. w. B. h. L. F. /. S. U. O. 5. 6. H. -. 8. 7. C. T. Y. P. (. z. R. M. x. '. q. 4
Derudover mindsker de risikoenfor muskelkramper. – Er som en maske for huden indefra. Hjemmelavet, sund, lækker, cremet, flødeagtig, vegansk is med smag af mint og med mørke, knasende chokoladestykker
Når jeg laver sundere alternativer, er det utrolig vigtigt for mig, at de sunde alternativer bliver mindst lige så gode, som den oprindelige opskrift – så jeg forventer at guf til is skal være fast i konsistensen, blød når den rammer tungen, cremet og skal have en sød men frisk smag af bær
Lækker hjemmelavet cremet mango is i vaffel, med hjemmelavet jordbærguf. Det er noget der giver en minder tilbage til barndommen når mor lavede hjemmelavet isvafler, dog var det ikke med mango den gang, men en klassiskflødeis der kom i
Klikk for å dele på Twitter (Opens in new window)Del på Facebook (Opens in new window)Click to share on Google+ (Opens in new window)Klikk for å dele på Reddit (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)Click to email (Opens in new window)Klikk for å skrive ut (Opens in new window)Lik dette
Alternativet til hjemmelavet is er de mange forskelligekøbe-is som findes i supermarkedernes frysediske, men der er uendeligt langt mellem ordentlige produkter og så er de hundedyre
Det er en smagssag, så smag jer frem på isblandingen før I kommer det i forme og i frysen. Forholdet mellem de to frugter, synes jeg selv man skal vurdere, jeg bruger ca
Selvom sommeren er ved at være slut og efteråret så småt er begyndt er vejret helt fantastisk og derfor er det også bare med at nyde alle de is man har lyst til inden kulden, blæsten og regnen ankommer
Det er simpelthen så enkel en opskrift, og så behøves du ikke en ismaskinefor at lave den. Det her er simpelthen verdens lækreste, blødeste og fantastiske hjemmelavede nutella is… Jeg kan lige så godt sige det med det samme
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.