Der er gået over to uger siden du har hørt fra mig sidst og det er der en vældig god grund til Jeg har nemlig været i gang med at skrive på livet løs på en E-bog som meget snart udkommer
H. e. r. k. o. m. p. s. i. f. t. n. å. g. l. u. a. E. q. h. d. æ. ,. v. ". c. y. -. D. j. ø. b. A. O. '. (. ). I. 3. 1. 2. ½. 4. 0. +. 6. J. R. F. P. T. V. B. 7. 5. K
Endnu en "plus-ting" ved disse vafler er, at de endda stort set er fedtfattige, og dermed ikke specielt usunde (og så kan man vel godt komme lidt ekstra sødt ovenpå som kompensation)
Jeg synes, at glasur er noget dejligt, fint noget, som virkelig er med til at pynte en kage. Måske er det også fordi, at jeg synes det godt kan virke lidt for vammelt, især med så stor en klat
- Start med at lave toppingen, ved først at riste mandlerne kort på en tør, varm pande. Dette er min helt egen opskrift på en dejlig og forholdsvis sund kage uden gluten (og mælk naturligvis)
- Bland alle ingredienserne til en dej, der kan rulles ud med en kagerulle. Min version af en blanding af disse to kiks, kan bare kun være langt sundere
Det resulterede i en portion hjemmelavede, gluten- og mælkefrie blinis, til et stykke røget laks, med frisk salat og endda kogte, grønne asparges - mums
Med inspiration fra bogen "Glutenfri året rundt", lavede min mor denne fantastiske opskrift. Jeg var med det samme klar over, at det var en opskrift, der straks måtte skrives ned, så den kunne deles med jer her på bloggen
-))Pynt med hakkede pistacienødder, mørk chokolade og hindbær. For disse er både meget kaloriefattige med kun 122 kcal pr. Selve blancmangen har jeg lavet af frosne jordbær og græsk 10% yoghurt. { Blancmange med jordbær og græsk yoghurt }400 g frosne jordbær400 g græsk youghurt 10%20 g Stevia Hermesetas (4 tsk)4 tsk Agar Agar pulver - vegetabilsk husblas(eller 4 alm. Så har du lækker let og sund dessert med kun 122 kcal per portion
Jeg valgte selvfølgelig ikke at bruge en opskrift, men heldigvis skriver jeg altid mine egne påhit ned – hvilket er heldigt, for det her blev faktisk rigtig godt
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.