Summer Dish (Koldskål)
Fit & Inked
Fit & Inked
  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 180 g pasteuriseret æggehvide
  • Saft fra 1 citron, ca. 50 g
  • 600 g skyr
  • 500 g + 300 g kærnemælk
  • 60 g vanilieproteinpulver
  • 1 vaniliestang
  • 4 tsk Green Canderel Stevia (2 g)
  • 1. Start med at piske æggehviderne luftige
  • 2. Bland proteinpulveret med 300 g kærnemælk i en shaker for at undgå klumper i din koldskål
  • 3. Rør nu alle ingredienser sammen og så er den færdig, enjoy :)
  • 4. Jeg lagde den “tomme” vaniliestang ned i koldskålen, så den kunne afgive lidt ekstra smag
  • Nyd den med bær og hjemmelavede kammerjunker (opskrift kommer på bloggen i morgen).
  • Man kan også nemt bytte citronsmagen ud med f.eks. jordbær eller banan, så ændrer næringsindholdet sig selvfølgelig noget.
  • Næringsindhold per 100 g.
  • Kcal 59
  • Protein 9,4 g
  • Kulhydrater 4 g
  • Fedt 0,57 g
  • For a version in english, copy the text and paste into Google Translate right here

Instruktioner

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.