Til gengæld er de sukkerfri, fedtfattige og fiberrige. Jeg elsker koldskål, men den traditionelle version med almindelige kammerjunkere er noget af en kaloriebombe, så jeg prøver for tiden lidt opskrifter af
Ogkoldskål er jo fantastisk, for det kan både spises og drikkes. Forestil dig en varm sommerdag hvor solen skinner fra en skyfrihimmel og fuglene kvidrer på den grønne gren
at være sukkerfri hænger ikke heeelt sammen med fødselsdag - en traditionel dansk fødselsdag plejer jo at være noget af en kaloriebombe, men ikke længere
Peanuts ogsukkerfri skumfiduser. Jeg har således lavet denne med mørk chokolade og hasselnødder (klart min personlige favorit), mørk chokolade og appelsinskal (kommer stærkt lige efter) og endelig hvid chokolade/lakrids (jeg er måske ikke så meget en lakrids-pige)
Glutenfri ogsukkerfri mazarintærte – og som med alle andre kager, så er ét stykke sjældent nok. Var det virkelig det bedste, du kunne op med efter en hel måneds tavshed på bloggen
Det smukke efterår er over os og de mørke aftner byder op til noget sødt. Jeg har lavet disse lækre chokolade-nødde cookies fra morgenstunden af og må bare dele dem med jer med det samme
Når man har gæster vil man jo altid gerne servere en lækker dessert og når man lige har købt hus har man altid mange gæster Jeg er derfor superglad for mit sukker- og glutenfrie køkken i denne tid
Lun æblemosen og tilsæt tykmælk. Rør derefter gæren ud i massen, og tilsæt salt og olie. Rør fuldkornshvedemel og hvedemel i (gem til mel til senere) dejen skal være klistret
Eller det er de opskrifter jeg har set indtil videre… Men det er der heldigvis råd for, så jeg har lavet en sukkerfri version af den hjemmelavede krymmel
Hjemmelavet kærnemælkskoldskål med æg og tykmælk. Pisk æggeblommer, sukker og vanilje tyk og luftig. Man kan pifte sådan en koldskål lidt om med søde jordbær og myntesukker hvis man har lyst til det, og imponere gæsterne med en lille dessert efter grillmaden
Hvor meget kan man variere en dessert der altid skal indeholde skyr, frugt og nødder. Sukkerfriapril. Det kan lade sig gøre med forskellige smagsnuancer og teksturer der giver en lidt anden oplevelse end aftenen før
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.