Jeg er kommet til at lave noget godt – ved en fejl. Det gik som sådan meget godt – lige indtil jeg puttede pladen i ovnen og min krakelerede overflade forsvandt
Skræl æblerne, fjern kærnehuset og skær dem i tynde både. Bland mandelmel med vanilje og salt. Fjern sten fra dadlerne og blend dem sammen med margarine/kokosolie og mandelmel til en blød masse
Ikke ligefrem til min kalorielette kategori, MEN de er lækre, proppet med sunde sager (hvis du lige ser bort fra smørret), de smager FANTASTISK, og så skal der altså være plads til lidt “synd” en gang imellem…
Jeg håber ikke, at vi skal have flere af sådanne nogle uger i laaaang tid. Onsdag eftermiddag kom Oskar og jeg hjem til et hus, som bestemt ikke så ud som da vi forlod det tidligt om morgenen
De er bare lavet med hvedemel, hvidt sukker og mælk. Jeg kan dog ikke lade være med at synes, at det er en bitte smule genialt at have en turboløsning lige ved hånden til de tider, hvor man absolut ikke kan opstøve sin rygrad nogen steder, og må overgive sig til lækkersulten og trangen til sødt - og allerhelst med smag af chokolade
bare lavet med hvedemel, hvidt sukker og mælk. Jeg kan dog ikke lade være med. hånden til de tider, hvor man absolut ikke kan opstøve sin rygrad nogen steder, og
Forleden fik jeg endelig lavet en opskrift fra Umahro Cadogans "Herrerevolution", en frossen valnøddetærte med banan-mango-avocado-hørfrø creme til, som jeg længe har været lun på
Super hurtige og dejligt. Mos bananer og havregryn i. Tilsæt vaniljepulver og eventuelle tilsætninger. stykke bagepapir på en bageplade og bag i ovnen ved 180 grader i 15 minutter
Det kan være en lækker måde at få grøntsager på og samtidig undgå hvidt hvedemel. Opskriften er kun på bunden, så du selv kan vælge, hvad der skal på og for overskuelighedens skyld, er fremgangsmåden vist, hvis du klikker på tallene på billedet
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.