Og så tilføjer du bare en stor håndfuld friske blåbær sammen med chokolade- og mandelstykkerne. En svampet banankagemed store, chunky chokoladestykker, groft hakkede mandler og nu ogsåmed friske blåbær
Pisk æg, sukkerogvaniljesukker til en luftig æggesnaps. Jeg kan godt lide når den er lidt snasket, derfor har jeg puttet så mange banener i - hvis man vil have den mindre snasket kan man putte færre bananer i
Så jeg viser lidt blogger-pliog linker til Luna's opskrift i stedet. Og så blander jeg altid fyldet, (i dette tilfælde vil det sige, nødder og hakket chokolade), sammen med de tørre ingredienser, da det gør, at det hele ikke bare synker til bunden i kagen
Mos bananerne med en gaffel og bland dem med mandelmel, æg, salt, kokosolie og de hakkede dadler. Start med at hakke eller blende mandlerne til mandelmel i en minihakker
Pisk æg, sukkerog vaniljekorn til en fin og luftig masse. sukker. Er en anelse hys over frugtstykker i kage, men denne banankage fra Nikolaj Kirks virkelig gode kogebog
Pisk æg, sukkerog sirup sammen til en luftig masse. - og jo, jeg HAR skam selv smagt på den. Mmmm, denne banankage kommer inde fra Dronningemads blog, og hendes blog er klart et besøg værd
vaniljesukker. Mos bananerne og tilsæt dem til dejen sammen medchokoladestykkerne. Smelt margarinen og bland den med sojamælken, tilsæt derefter blandingen til de tørre ingredienser
Pisk æg, vaniljekorn ogsukker til det er hvidt og luftigt. Indlægget Banankagemed nødder og karameltopping (ala drømmekage) blev vist første gang den Annemette Voss
Pisk æg ogsukker til en luftig masse. Mos bananerne med en gaffel, og pisk mosen i æggemassen. Hak chokoladen, og vend næsten det hele i dejen – gem lidt til toppen af kagen
Pisk æg, sukkerog vaniljekorn hvidt og skummende. De bidrager med sødme, de giver fedme (sund fedme) og de holder kagen frisk i dagevis – ja, hele uger – og elsker jeg bare dens svampede, bløde konsistens
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.