Sukkerfri Lagkagebunde (opskrift) til Kaj Kager. Bryllupskage til Sisse og Mikkel, pyntet med flower sugarpaste røde gerbera,sugar veil blonde, RI og støvgrøn fondant sprayet med perlemor
Si suppen fra urterne og stil kyllingen til afkøling. En land- eller økokylling koster et sted mellem 100 og 200 kr, så jeg valgte at skorte lidt på kvaliteten og købte en af dem til en halvtredser. Hønsesalat* Hønsekødssuppe m/ dampede grøntsager og pocheret kyllingebryst* Speltsalat m/ kylling, spinat, broccoli, bønnepuré og solsikkekerner* Kyllingebrystm/ sprødt skind, urtebouillon, syltede løg, bønner og selleripuréHønsefond1 kylling 2-3 porre (toppene)3 gulerødder3 løg3 fed hvidløg3 laurbærblade3 stængler fra knoldselleri3 kviste rosmarin og/eller timian (persillestilke osv)SaltLæg urterne i bunden af gryden. I mit tilfælde gav det ca 2 liter suppe. Jeg gemte 1 l til kyllingesuppe og frøs resten
CUPCAKE SKO Jeg bagte småkager, købte vaniljeruller, farvede sukker og bagte lakrids cupcakes i forskellige papirs farver og lavede lakrids frosting -og så gik jeg igang med projektet
K. ø. n. t. p. å. b. i. l. e. d. r. k. ,. m. s. a. g. o. N. S. u. h. v. j. f. J. 5. y. Æ. M. P. E. æ. 3. -. 4. R. ). (. 6. 0. T. 2. 1. c. /. q. C. L. O. %. D. I. V. F. . B. n l
Jeg lavede den hvide kant på skoen med en sugar gum og den blev dustet med perlemor . Skær skoen ud. Hvis du vil have et par sko, så husk at vend skabelonen om efter den første,
Samtidig er det en økonomisk ret der kan passe ind i en SU og til den travle familie. En lækker og nem hverdags ret med masser af smag der kan laves på under 25 min
Det er friskt, sundt og smager fantastisk. En af mine yndlings takeaway steder i København er også det vietnamesisk inspirerede LéLé, men på SU går det ikke at spise ude af for tit… Og hvad gør man så
Du kan også være ekstra kreativ og kaste dig ud i en opgraderet “mellemmad” med økologisk sennep (der indeholder dejligt sundt fedt), en halv avokado skåret i skiver, friskt hvidløg, et par tynde æbleskiver, peber og en lillebitte smule balsamikoeddike
Super sprødt, men ikke hård for ganen, som flæskesvær tit kan være. Tatar af okse, skovsyre og enebær. Retten på nedenstående billede er kammuslinger lavet som chips - ultra tynde skiver, og dermed super sprøde
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.