Kom kylling og grønt i. 1 kg kogt fuldkornspasta ( husk salt ) 3 pa kyllingetern 300 g chorizio pølse i tynde skiver 1 glas sorte oliven 1/2 agurk i tern 2 peberfrugter i tern 1/2 po frosne ærter 1/2 kinakål i tynde strimler 1/2 - 1 dl olivenolie 1-2 spsk grill krydderi 2 tsk salt Kom salt olie og grill krydderi på den kogte pasta
Tilsett grønn pepper og hvitvin, la det surre til hvitvinen nesten er helt fordampet. Bland alt forsiktig sammen -og la det surre til alt er gjennomvarmt
Super dejlig og nem aftensmad på en aften hvor Danmarks drenge spiller håndbold. I aften står den på torsk med en spinatsauce, hertil serveres kogt pasta
Si suppen fra urterne og stil kyllingen til afkøling. Hønsesalat* Hønsekødssuppe m/ dampede grøntsager og pocheret kyllingebryst* Speltsalat m/ kylling, spinat, broccoli, bønnepuré og solsikkekerner* Kyllingebrystm/ sprødt skind, urtebouillon, syltede løg, bønner og selleripuréHønsefond1 kylling 2-3 porre (toppene)3 gulerødder3 løg3 fed hvidløg3 laurbærblade3 stængler fra knoldselleri3 kviste rosmarin og/eller timian (persillestilke osv)SaltLæg urterne i bunden af gryden. I mit tilfælde gav det ca 2 liter suppe. Jeg gemte 1 l til kyllingesuppe og frøs resten
Tag dem op og læg på fedtsugende papir. Krydr svinekoteletterne med salt og peber og steg ved middelhøj varme i smøret fra rodfrugterne, med lidt ekstra timian på panden
K. ø. n. t. p. å. b. i. l. e. d. r. k. ,. m. s. a. g. o. N. S. u. h. v. j. f. J. 5. y. Æ. M. P. E. æ. 3. -. 4. R. ). (. 6. 0. T. 2. 1. c. /. q. C. L. O. %. D. I. V. F. . B. n l
J. e. g. f. a. n. d. t. o. p. s. k. r. i. m. B. ä. h. c. ,. v. l. j. b. y. -. æ. w. u. ø. D. å. O. H. K. P. W. G. 2. I. 1. 0. ½. (. M. ). F. 3. S. 4. T. 5. 6
En af mine ynglings kogebøger fra 2015 har en opskrift der hedder ‘Seeded pistachio and squash galette’ og jeg har længe beundret hvad jeg synes lignede et mesterværk – hvis du så billedet i bogen ville du vide hvad jeg mener – før jeg endelig fandt en god nok undskyldning for at lave den… Eller hvad der som så mange gange før endte med at være min fortolkning og lidt anderledes udgave, men det endte godt, for både mine gæster og jeg var meget tilfredse med både smag og udseende
suppenudler. Frokostsalat med Pasta, Varmrøget Laks og Grønt til 2 personer. Anret pasta, salat, gulerod, agurk, edamamebønner, grape og dild i 2 plastbøtter eller skåle
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.