Opskriften på det perfekte og sunde tilbehør til aftensmaden - Bønner kogtmed hvidløg. Opskriften er med inspiration fra min søster, som altid laver denne ret, når jeg bliver inviteret på mad hjemme hos hendes familie
J. e. g. h. a. r. s. t. d. f. ø. -. j. l. k. n. m. i. b. O. u. o. v. å. p. ,. x. y. æ. V. ". S. H. 1. (. 7. 9. 0. ). 3. c. ½. 2. B. K. M. P. E. R. N. *. G. I. L. D. e g
Når de er brune og sprøde tages de op med en hulsi på en tallerken med fedtsugende papir. En lækker, mør, grillet mørbradbøf serveret med de skønneste, sprøde hjemmelavede pommes frites
Denne ret var, hvad vi forkælede os selv med i lørdags. Det blev et fællesprojekt i køkkenet, hvor min mand stod for det meste af selve madlavningen og jeg svingede dirigentstokken siddende på en stol
E. n. f. r. e. d. a. g. s. k. l. i. u. å. m. K. ø. b. o. y. p. t. S. ". h. c. ,. v. D. (. 4. ). ô. 1. /. 2. 3. -. 0. 6. ½. H. F. æ. 5. T. j. V. P. O. &. C. R. B. 7. 8. 9
) Valgte at marinere den og spise den med stegte rodfrugter ogrødvinssauce. Jeg blandede alle ingredienserne til marinaden sammen og kom det i en pose med mørbraden, hvorefter det fik en ½ time i køleskabet
Med hensyn til mortensaften så er den ”rigtige” spise her slet ikke and, men gåsesteg, for ifølge legenden gemte den meget hellige og ydmyge Sankt Martin – i Danmark kaldet Morten – sig i en gåsesti, fordi han ikke ville forfremmes til biskop
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.