-. -. -. -. -. -. -. -. H. e. r. n. o. p. s. k. i. f. t. å. l. æ. u. d. h. g. J. a. c. m. 3. 1. ). F. =. b. 4. v. ø. L. (. 2. A. y. *. 6. 8. 5. 0. 7. 9. N. D. S. ,. K. j
Man kan spise ris til – eller kartoffelmos, hvis man vil have den helt store retro-oplevelse. Klik for at dele på Twitter (Opens in new window)Del på Facebook (Opens in new window)Klik for at sende som e-mail til enven (Opens in new window)Klik for at udskrive (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)Like this
Dernæst serverede jeg ISIS chokolade cookies og Haribo's stevia lakrids. at være sukkerfri hænger ikke heeelt sammen med fødselsdag - en traditionel dansk fødselsdag plejer jo at være noget af en kaloriebombe, men ikke længere
Jeg kastede mig nemlig ud i sydstatsklassikeren over dem alle - redvelvet cupcakes. Det der kommer tættest på beskrivelsen er nok den creme der er i en cheesecake - bare knap så sød
Ingredienser. Til Fyldet/ glasuren. Kog mælk og smør op og lad det køle af. Til kagen. Ingredienser. Pisk æg og sukker sammen til det er hvidt, luftigt og skummende
-. -. -. -. -. -. H. e. r. h. j. m. s. p. i. v. n. d. l. a. g. ø. o. ,. t. k. f. æ. b. u. F. D. é. å. '. Æ. V. c. M. y. S. =. I. ). O. J. x. (. 1. ½. 2. R
Her blev jeg præsenteret for en traditionel sydstatskage kaldetRedVelvet Cake, som basalt set er en rød chokoladekage med lækker fluffy cream cheese frosting
Klikk for å dele på Twitter (Opens in new window)Del på Facebook (Opens in new window)Click to share on Google+ (Opens in new window)Klikk for å dele på Reddit (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)Click to email (Opens in new window)Klikk for å skrive ut (Opens in new window)Lik dette
Tidligt op i dag efter den sidste nattevagt i rækken, puha, det er altid svært - mennødvendigt. Endvidere skal der vist også en omgang confiterede andelår i kurven, da de lyder lækre og er i en overkommelig prisklasse
-. -. F. ø. r. s. t. o. g. f. e. m. h. a. j. å. æ. k. l. i. d. p. J. y. n. b. u. ,. v. M. T. c. 1. 7. 0. x. 2. S. G. D. K. . U. z. O. I. 8. ). H. B. n g
-. -. -. -. -. J. e. g. h. a. r. l. v. t. n. i. D. I. Y. p. å. æ. k. u. S. d. s. o. m. 3. f. ,. b. j. y. ). H. 4. ø. 1. L. (. =. 2. A. *. F. 6. 8. 5. 0. 7. 9. T. c. E. K. G. ) g
Efter at al smørret er tilsat, skal vanilje- og hindbærekstrakt tilsættes. {Brug kun varmesikretredskaber til at røre i blandingen, jeg ødelagde en dejskraber på den måde
Den er megetlet at lave, og alt kan forberedes i forvejen, så den bare skal samles før serveringen. De insisterede faktisk på, at den kom på bloggen – så her er den
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.