-. -. -. -. -. -. -. -. -. -. I. j. u. l. e. g. a. v. f. i. k. N. o. K. r. s. M. d. t. F. ,. m. C. h. n. æ. p. å. D. b. y. (. ". ø. ). c. L. S. J. 4. 5. O. 3. 0. 2. 1. /. ½. T. 6. %. H. R. z. E. é. A. w. V. P
-). Den er virkelig god og giver en stor portion, så når der er travlt med eksamenslæsningen for tiden, er det rart nogle gange at have en nem rest suppe til aftensmad
Rejesalat med at pift af det hotte. Sereves som hovedret med en salat til og som en forret alene. Jeg er personligt fuldstændig vild med pil selv rejer, så dem bruger jeg
Det tog et par forsøg, at ramme en god kogt-rød-pølse-farve, men det lykkedes rimeligt. I første omgang trak vi lidt på det, men efter lidt snak frem og tilbage, om hvordan vi kunne gribe det an, besluttede vi, at gøre forsøget (dog med forbehold for resultatet)
Så har håndboldfeberen ramt os igen, og vi sidder troligt foran skærmen, når de danske herrer løber på banen med en bold i hånden og løber forvirrede rundt på banen og skyder på mål
Dette er opskriften på en lidt spicy rødkålssalat med æble og gulerod - drysset med cheddar. Rør mayonnaise med hvidløg, paprika, chilipulver, frisk chili, salt og peber
Kjempereker, tigerreker, kongereker - kjært barn har mange navn, blir også blir kalt scampi. Pastasalaten kan gjerne serveres med godt brød, ett dryss friske urter og en lime båt
Dæk med vand, tilsæt mirin, sukker, peberkorn og chili. Når den koger, sluk for blusset, og lad gryden stå med låg på blusset i 20 minutter. Smager også skønt sammen med de søde Basmati ris 4 stk glas
-. -. -. Å. r. e. t. s. i. n. d. b. g. h. ø. m. a. k. p. å. R. o. G. ,. V. u. f. l. c. J. B. M. K. Æ. j. S. y. 3. E. ñ. 7. 8. F. 5. 6. P. v. 2. æ. w. 4. ". 9. D. L. H. 1. 0. T. /. O
-. -. E. n. g. o. d. f. i. s. k. e. r. y. t. m. a. S. p. &. N. T. l. 2. 3. j. 6. 0. ,. u. b. ø. 1. c. h. v. å. 5. (. ). 4. F. '. D. C. L. G. æ. R. H. ♪. ♫ g
Jeg serverte den med fullkornspasta i dag. Smak godt til med salt og ha det over i en gryte/kjele. Tilsett presset hvitløk og tomatpuré, la det surre sammen med kyllingen i to minutter
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.