Stenalderpandekage med kylling, savoykål og svampe
KunstnerKram
KunstnerKram
  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • Pandekagen
  • 5 æg
  • 1 dl soyamælk (kan udelades)
  • Fyld
  • 125 g bacon
  • 250 svampemix
  • 1 stor tsk Mexico mix, brug det stærkeste du har
  • 3 blade savojkål, skåret i strimler og uden stok
  • 1/2 rødløg
  • 175 g kylling
  • 1/2 tsk citronpeber
  • 1 tsk chili/hvidløg paste på dåse
  • Jeg slog alle 5 æg og soyamælken ud i min proteinshaker, rystede som død og helvede og hældte den på panden. Absolut ingen grund til gøre mere end absolut nødvendigt beskidt.
  • Lad den blive en pandekage ved lav varme.

Instruktioner

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.