Som nævnt igår, bagte jeg brød igår. Nu har jeg fået smagt på det, og det går godt hjem. )Minder meget om kernebrød uden mel, som normalt er mit yndlingsbrød, men har en lidt anden smag - en skøn variation, så man kan skifte lidt
Jeg savner rugbrød mere end nogen anden madvare, der findes på de danske hylder, lad det være sagt. Og nu hvor al mit køkkengrej endelig er ankommet, er det selvfølgelig bare om at komme i gang med at bage selv
Ja så blev det min tur til at afprøve det nok så omtalte stenalderbrød - ikke fordi jeg overhovedet gør det i stenalderkost, men fordi, jeg blev nødt til at finde ud af, hvad det var for et brød alle snakkede om og så fordi, det jo altid kan bruges som variation i den kost man nu ellers spiser
I de seneste år har jeg lavet min egen müsli, for der er råmeget sukker i langt de fleste gængse produkter, hvilket gang på gang bliver præsenteret som breaking news på landsdækkende
- med hele to slags ostNemlig hytteost og emmentaler. For efter at have haft mafiaen på brunch sidste weekend, så havde jeg lige en god rest emmentaler i køleskabet, som ikke rigtig var blevet rørt siden
- med saft og kraftOg jeg ved godt, at der er meget brød på bloggen for tiden, men vi har af en eller anden grund spist vanvittigt meget brød de sidste dage, så jeg håber I kan holde til det
S. y. n. e. s. d. u. o. g. å. ,. t. r. l. i. a. f. j. h. v. P. k. m. H. æ. p. I. 1. 0. b. D. 2. ½. J. ø. ). -. /. K. E. L. w. C. A. R. B. (. N. F. ". 3. x. c. M. W. G. 4. 5. V. 6. U. 7. 8. 9. =. O. #. z
Dette stenalderbrød er også blevet et hit hos os. Det består kun af nødder, frø, æg, olie og salt. Så brødet er sprængfyldt med fibrer, proteiner og gode olier fra frø og kerner
Jeg er lige ved at være færdig med mit kursus nu. Eksamen på torsdag og så er det overstået. Jeg har, som mit tidligere indlæg hentydede til, ikke fået bagt særligt meget i løbet af den tid, men jeg har mit næste projekt klar
- et lækkert og luftigt brød Og så blev min første fridag dælme skudt igang. ) I går aftes ringede brormand nemlig, for at høre om vi skulle købe fars fødselsdagsgave sammen, og da Peter skulle køres til Løkken koncert, ja så var jeg jo alene hjemme, og tog derfor hurtigt imod det gode tilbud
- spækket med kerner og grovhedFor som jeg skrev om i onsdags, så var det jo national fuldkornsdag. Der skulle naturligvis også "fejres" herhjemme, så tirsdag aften baksede jeg en dej sammen, smed den på køl natten over, og dagen efter var der boller klar til en tur i ovnen
Mit allerførste forsøg på at lave noget stenalderkostbrød. De var lidt svære at få ned om morgenen må jeg indrømme, men jeg tror det handler mere om tilvænning end smag
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.