Forleden lavede jeg denne skål med masser af stegte grøntsager, nudlerog peanut butter dressing. Varm en pande med en smule olie og svits grøntsagerne, tilsæt også de frosne edamame bønner
Når nudlerne nu er sprøde på begge sider, så hælder du en blanding af soya’erne, sukker, og vin på og skiller nudler forsigtigt fra hinanden med to spisepinde
Bland det med æggene og tilsæt nudlerog de to forskellige soja saucer. Gulerods salaten er en jeg før har lavet bare i en skrabet version med dressingen af sesamolie, citron og ristet kardemomme
Marinerede tigerrejermed aioli. Aspargesmed serranoskinke og gremolata. Bland citronskal og -saft og olivenolie sammen med hakket persille og revet parmesan
Server med friskkværnet salt og peber. Det er ikke fordi det er så vanvittigt nytænkende, men det her er i hvert fald en nem og lækker måde at bruge sine asparges på og de stegteasparges passer perfekt til en omgang kogte, nye kartofler og salat
D. e. n. r. t. k. l. o. g. s. u. p. æ. m. å. d. a. f. ø. R. i. ,. h. I. b. v. -. j. J. y. U. (. 4. ). 1. c. 2. 0. 3. q. 7. 5. w. ½. Ø. K. S. L. G. H. V. 6. T. 8. 9. é
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.