Forleden lavede jeg denne skål med masser af stegte grøntsager, nudlerog peanut butter dressing. Varm en pande med en smule olie og svits grøntsagerne, tilsæt også de frosne edamame bønner
Når nudlerne nu er sprøde på begge sider, så hælder du en blanding af soya’erne, sukker, og vin på og skiller nudler forsigtigt fra hinanden med to spisepinde
forårsløg, spidskål i tyndeskiver, baby majs, tynde gulerods stænger, og det er lækkert at toppe med frisk hakket persille, mynte, eller masser af hakket peanuts
Rør sojasauce, sukker oglimesaft sammen ogkog det til sukkeret er smeltet og saucen tyknet lidt. Form til kødboller og steg i olie til de er gennemstegte
Bland det med æggene og tilsæt nudlerog de to forskellige soja saucer. Gulerods salaten er en jeg før har lavet bare i en skrabet version med dressingen af sesamolie, citron og ristet kardemomme
D. e. n. r. t. k. l. o. g. s. u. p. æ. m. å. d. a. f. ø. R. i. ,. h. I. b. v. -. j. J. y. U. (. 4. ). 1. c. 2. 0. 3. q. 7. 5. w. ½. Ø. K. S. L. G. H. V. 6. T. 8. 9. é
J. e. g. k. ø. b. t. f. o. r. n. y. l. i. u. d. s. a. ,. h. v. æ. D. H. K. M. m. p. L. c. å. 1. 5. O. N. P. 2. I. 0. j. 3. (. ). F. S. V. w. 4. T. 6. 7
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.