Stegtesildieddike. Skær løg iringe, og læg de stegtesildlagvisi en skål med løgringeimellem. En vandet, ukrydret lage, der kan få enhver sildtil at begræde sit usle endeligt og urealiseredepotentiale
Grøntsagerne kan sagtens gøres mere spændende end de traditionelt dampede. Her er blomkålen blendet med urter og creme fraiche og bliver en lækker sauce til laks og kartofler
i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. I. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. J. e. g. h. a. r. n. o. t. d. s. m. b. å. v. f. k. l. ø. ,. p. æ. L. j. u. K. C. M. y. A. H. S. 2. 4. 0. 1. ½. c. F. 3. R. D. 5. V
Vend nu lidtcitronsaft og hvidbalsamicoeddike ned over og rør rundt. Jeg har før smagt stegt laks, men har været modstander af det, da mine oplevelser med stegt laks har været tørre og kedelige, når jeg fik dem serveret på restauranter
i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. I. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. R. ø. d. b. e. r. n. a. f. m. t. å. s. v. o. ,. g. j. k. l. p. y. D. T. u. O. ". J. (. ). S. 2. 1. 5. h. 4. 0. ½. c. F. K. G. æ. 3. B
i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. I. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. I. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. D. e. t. r. å. s. d. f. o. u. g. ,. j. l. k. a. p. m. n. b. v. æ. h. ø. c. y. H. J. S. T. F. 2. 1. 3. 4. ½. %. K. 8. 5
Hæld eddiken på og lade det koge lidtind før honningentilsættes. Skær hver filet over i to stykker. Smør indersiden med sennep og vend stykkerne herefter i rugmel på begge sider
i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. 5. 0. g. r. s. l. d. e. f. t. 1. u. m. a. ,. p. b. ø. n. 4. k. 2. v. o. æ. S. y. B. c. å. h. L. K. R. A. g g
Servér straks til de stegtesild, gerne med ekstra citroni både og groft rugbrød. Krydr sildefileterneindvendig med finthakketdild, finthakketpersille, salt og peber
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.