Server fiskene med det samme, med de gratinerede porrer/kartoflermed væde, og citronbåde. Skær i lidt grove stykker, skyl dem efter igen, og kom i fadet medkartofler
Start med lige at skære skorperne af brødet, skær det i mindre firkanter og smid det så på en pande, hvor du har smeltet en spiseskefuld smør sammen med lidt olivenolie
Den “stegte flæsk” er tilberedt nogenlunde, som det var tilfældet, da vi besøgte Timm Vladimirs Køkken for lidt tid siden – en oplevelse uden lige, som du kan læse lidt mere om her
Men han har blot skåret den ud ogstegt den på panden med salt og peber. For nogle weekender siden drog Tommi på fisketur med hans far, svogerog ven samt en masse andre fremmede
Jeg synes personligt, at den puréen gik rigtig godt sammen med kyllingen – dog kan jeg forestille mig, at det fungerer endnu bedre med vildt til, men det var ikke lige på lager her i husstanden
Men i dag får I opskriften på en dejlig vinterret med gode vintergrønsager som porrerogkartofler. Denne uge har været en travl uge med ikke mindre end tre bogcaféer, som min kollega og jeg afholdte på tre forskellige biblioteker
Pynt med lidt brøndkarse omkring samt lidt af den brændte porrerog et par dryp citronolie. Knust kartoflerne let ved at give hver enkelt et tryk med tommelfingeren, og bland dem med dressingen
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.