Strø resten af rødspættefileternemed salt, fold og damp dem i vand (evt. Pisk den pasteuriserede æggeblomme med salt og pisk til mayonaise med god rapsolie
Du starter med at smelte en spiseske smør på panden. Derefter skære du nogle champignoner op i små tern, lægger dem på fisken sammen med frisk rosmarin og lidt en lille bitte smule parmesanost
Skræl de hvide asparges med en kartoffelskræller, og skær herefter den lidt træede ende af. Kog vand op i en gryde med en smule salt, og kog dem deri i ca
Bank hver enkel skive flæsk lidt flad med en kødhammer eller en kagerulle. Læg kødet enkelvis på en bradepande med bagepapir og krydre med salt og peber
Stegt kyllingebryst med rosenkål som pure og rå salat. Antal personer. 2 personer. Forberedelsestid. 20 minutter + 30 minutters marinering af kyllingen
Jeg har før smagt stegt laks, men har været modstander af det, da mine oplevelser medstegt laks har været tørre og kedelige, når jeg fik dem serveret på restauranter
Tilsæt fiskefonden fløde, jævn saucen med maizena og smag den til med dijonsennep, salt og peber. Læg rødspættefileterne fladt ud på et skærebræt og placer et salatblad oven på hver filet
Smør indersiden med sennep og vend stykkerne herefter i rugmel på begge sider. Vask blegsellerien og skrald de det yderste lag af med en kartoffelskralder
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.