Kyllingebrysterne banker du blot lidt flade, og så er det ellers blot at stege dem på panden i lidt olie og smør til de er gyldne og sprøde på ydersiden oggennemstegte
Krydr kyllingenmed salt og peber, og smid dem i et ildfast fad, som er smurt med lidt af smørret, og hvor der ligger en tynd bund af et par citronskiver
Låg på og lad det simre i en halv times tid oder so, til kyllingen er gennemstegt. Lad dem blive klare, inden hvidløg ryger samme vej sammen med Herbes de Provence, hakkede tomater, peperocini, salt, peber og halvdelen af den hakkede persille
Kartoflerne ogkyllingen passer sig selv i ovnen mens du laver salaten. Læg kyllingestykkerne ovenpå. Vend kartoflerne med olie, salt og peber og læg dem i et ovnfast fad sammen med oliven
Stegtkyllingmed melonsalat. Tag kyllingen op af mælken, dup den tør og steg den i en blanding af smør og olie på en pande til den er gyldensprød oggennemstegt, inden den skæres i skiver og anrettes på salaten
Bland alle ingredienserne sammen til farsen og fyld de halve peberfrugter. De mætter fantastisk, og derfor valgte jeg ikke noget tilbehør udover en ratatouille og en spidskåls-/gulerodstzatziki
Kom skiftevis kyllingogløg på spydet. Kyllinge bryst i tern. Olie Bacilikum Pinjekerner Hvidløg Parmesan Salt Peber Det hele blendes , start ikke ud med for meget olie
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.