De stegtehornfisk vendt i rugmel, kogte nye kartofler vendt i persille, dampede friske asparges og lavede en skøn og sprød salat med avocado, mango, agurk og spinatblade
Jeg elsker at variere tilbehøret til mit kød, og især kartoffelsalater er jeg helt vild med. Denne version er kold, men kan garanteret også serveres varm
Kog dem i saltet vand til de er møre men stadig med bid i. Skyl persillen og hak den groft. Dryp hvidvinseddike og olivenolie udover og krydr med salt og peber
Den her kolde kartoffelsalat er blevet piftet lidt op med en masse lækker bacon og sommerens lækre forårsløg er med til at give den lidt bid istedet for purløg
Smag til med citronsaft, salt og peber. Kog kartoflerne lige netop møre og afkøl. Vend kartofler med løvstikkepesto efter smag, blomkål, salat, cherrytomater, ærter og fintsnittet forårsløg
ketchupEt stort bundt dild - finthakketMælkeproduktet smages til med salt, peber, sennep, eddike, ketchup, sukker, hvidløg og blandes med det hakkede løg
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.