Koteletter på en bund af blomkålsrisog toppet med cremet flødesovs, bacon og champignoner - mums. Hak løget og steg det med baconen, til baconen bliver sprød
Tilsæt oksekød, krydr med salt og peber og lad det stege, til kødet er gennemstegt. Top det med creme fraiche og krydderurter - vi bruger som regel purløg eller karse
Heldigvis har vi haft travlt med at have det hyggeligt og lave gode ting, så det er ikke helt slemt. Alt for travlt til at opdatere bloggen (og i stor grad også Instagram)
Hæld olie over og krydr med salt og peber. Server med en god, tyk dressing. Laks er bare en af vores absolutte favorit-fisk, fordi den er fed og mættende - og nem at bruge i mange forskellige retter
Bland mandelmel med salt og peber i en dyb tallerken. Denne variant har vi i stedet paneret i mandelmel - det smager også rigtig skønt, og minder mere om traditionelle rødspættefileter
Tilsæt kyllingekødet og lad det stege, til kødet er gennemstegt. Den er tilmed både nem og hurtig at lave, og den kræver kun få ingredienser, som til gengæld spiller smukt sammen og smager fantastisk
Tilsæt kylling og lad det stege, til kyllingen er gennemstegt. Det giver en god sødme og rundhed til retten, som spiller rigtig godt sammen med kokosmælken
Vi linker kun til produkter, vi selv bruger og er tilfredse med. Der lærte hun at lave mad af en rigtig kenyansk 'Mama' - en madmor, som med sine mange armkræfter lavede mad i baljestore gryder, der balancerede på små træ-grill
Krydr koteletterne med salt og peber og steg dem i smør, til de er gennemstegte. Derfor tillader vi også ind imellem frugt og rodfrugter i vores kost - det har vi det fint med
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.